martes, 23 de octubre de 2012


Ja passa que de vegades mires i no hi veus...la situació en la que em trobo ara fa que no tingui ganes de veure-hi...però el sentit comú posa les coses al seu lloc i a mi, en col·loca la mirada allà on ha de ser...en positiu (+).
Sembla que fem allò del got mig ple o mig buit, o sigui que davant d’un senyal com aquest (+), hi haurà gent que vegi una creu, una càrrega, quelcom pesat de pair, quelcom que no porta enlloc o que només en dur a un de lloc...la foscor!
En canvi jo hi veig un “més”, un “continua”, no t’aturis...tot depèn de tu, d’on vols anar, de qui vols ser i de què vols dir. És un signe positiu! Ens envolten, n’hi ha per tot arreu, només depèn d’una cosa per a que els puguis veure...respon..com vols viure la vida?
Jo fa temps que he decidit “veure-hi” al meu voltant, per no perdre’m res ni ningú.
Ara és el teu moment!
La incertesa és devastadora. Això des configura  qualsevol situació que ens pugui semblar que tenim controlada. Potser ens pensàvem que teníem el control de la nostra vida, o potser ens volen convèncer que no el tenim...
Sigui com sigui, és el moment de fer (+) protagonista la nostra existència, fer (+) tangible el nostre pensament i (+) forta la nostra petjada.
La vida, tot i que l’entorn pretén determinar-nos, la podem fer com triem. Has de fer un exercici d’honestedat, de treball interior, de sinceritat. Qui soc? Què vull? Amb qui? Les preguntes sovint ens fan por o mandra o no les volem sentir ara...demà.. o un altre dia! (jajaja)
Això si, un cop saps la resposta, aleshores esdevé allò que tant anhelem: “claror”, “tranquil·litat” i “sentir-se bé”.
Ara que si hem de ser honestos, resulta que aquestes preguntes ens les hem d’anar fent a l llarg de la nostra vida. Per què ens movem, per què cal continuar preservant això que ens fa viure bé, sentir-nos bé, VIUS.
Tothom ho pot fer, només que a alguns se’ls ha d’ajudar a fer aquest exercici. Doncs ho fem!
Be positive (+)!

El seny


No hay comentarios:

Publicar un comentario